Mindvalley uvádza na Vision Pro od Apple prvú aplikáciu na meditácie a osobný rozvoj, ktorá vás naplno pohltí

Home Mindvalley uvádza na Vision Pro od Apple prvú aplikáciu na meditácie a osobný rozvoj, ktorá vás naplno pohltí
Written by Doug Hampton
On

Mindvalley je individuálna pohlcujúca aplikácia na osobný rozvoj, spustená na visionOS App Store 

KUALA LUMPUR, Malajzia, LONDÝN, NEW YORK a LOS ANGELES, 3. februára 2024 /PRNewswire/ — Mindvalley, popredná platforma v oblasti osobného rozvoja, s radosťou oznamuje uvedenie svojej prevratnej pohlcujúcej aplikácie na meditáciu a osobný rozvoj na Vision Pro, revolučnej priestorovej počítačovej náhlavnej súprave od spoločnosti Apple.

Aplikácia, ktorá vznikla v spolupráci Mindvalley a oscarového kreatívneho štúdia Framestore, predstavuje zásadný prelom v oblasti osobného rozvoja. Integrácia najmodernejších technológií virtuálnej reality a zvuku prináša teraz používateľom možnosť zažiť meditácie v úchvatných prírodných prostrediach, ako sú lesy, púšte a hory, ktoré vás naplno pohltia. Okrem rozsiahlej knižnice obsahu a úloh Mindvalley Quests na osobný rozvoj aplikácia navyše ponúka jedinečnú funkciu, ktorá umožňuje používateľom precvičovať si a zdokonaľovať vystupovanie na verejnosti prostredníctvom pohlcujúcich simulácií.

„Sme nesmierne nadšení z tejto spolupráce s Apple,” povedal Vishen, zakladateľ a generálny riaditeľ Mindvalley. „Mindvalley sme založili v snahe pomáhať ľuďom posúvať hranice inovácií a osobného rastu. Spojením našej vášne pre transformáciu so špičkovou technológiou Apple má táto aplikácia potenciál revolučne zmeniť prístup ľudí k meditácii a osobnému rastu.”

Spolupráca medzi Mindvalley a Apple v laboratóriách Vision Pro Developer Labs spojila dve inovatívne sily v príslušných odvetviach. Spoločnosť Mindvalley, známa svojou rozsiahlou knižnicou online kurzov a programov, zasiahla viac ako 20 miliónov životov na celom svete a pomohla jednotlivcom odomknúť ich plný potenciál. Spoločnosť Apple, známa svojou snahou o revolučné zmeny v technológiách a vytváranie bezproblémových používateľských skúseností prostredníctvom svojho sortimentu produktov a služieb, neustále kráča po ceste inovácií.

V rámci Developer Labs spolupracovala spoločnosť Mindvalley úzko s oddelením Apple Worldwide Developer Relations v Singapure, na prepojení mimoriadnych vlastností Vision Pro s prevratným obsahom od Mindvalley. Vision Pro ponúka vysokokvalitné displeje, pohlcujúce prostredia, priestorový zvuk a pokročilé sledovanie pohybu očí, ktoré sú súčasťou aplikácie Mindvalley, aby zabezpečili bezkonkurenčnú úroveň pohltenia a interaktivity.

„Bola pre nás česť spolupracovať s úžasným tímom Apple v Singapure, aby sme pri vývoji aplikácie získali bezprecedentný prístup k Vision Pro,” povedal Manon Dave, produktový riaditeľ Mindvalley a Riaditeľ pre kreatívne technológie vo Framestore. „Vision Pro je ďalším krokom v oblasti osobnej počítačovej technológie a my sme nadšení, že sa nám v spolupráci s Apple podarilo dostať Midvalley do popredia wellness technológií.”

Spoločnosť Midvalley spojila popredné svetové talenty v oblasti VFX a pohlcujúcich technológií, aby vdýchla život zážitkom v aplikácii. „Sme nesmierne hrdí, že sme mohli spolupracovať so spoločnosťou Mindvalley na vytvorení prevratného zážitku pre jej používateľov,” povedal generálny riaditeľ Framestore, Mel Sullivan. „Spolupráca na prepojení jedinečných schopností Apple Vision Pro bola úžasnou príležitosťou pre náš tím, ktorý sa zaoberá pohlcujúcimi technológiami, pretože sme mohli využiť svoju odbornosť získanú pri vytváraní prvotriednych vizuálov pre každú obrazovku. Tento projekt zdôrazňuje naše odhodlanie posúvať hranice technológie a zároveň zvýrazňuje, ako sa dajú inovácie využiť na vytvorenie zmysluplného a vplyvného zážitku, ktorý oslovuje ľudí na hlbokej úrovni.”

Viac informácií o spoločnosti Mindvalley a jej novej pohlcujúcej aplikácii na Vision Pro nájdete na webovej stránke www.mindvalley.com.

O spoločnosti Midvalley:
Mindvalley  je najsilnejšia transformačná platforma na svete, ktorá pomáha ľuďom naplno využiť svoj potenciál. Prinášame špičkové programy zamerané na oblasti od dlhovekosti a wellness až po maximálnu výkonnosť a spiritualitu, aby sme pomohli ľuďom dosiahnuť úspech a šťastie a nájsť naplnenie. Vzdelávacia platforma Mindvalley pod názvom „Quest” uvádza nový spôsob učenia, ktorý prináša nevídané výsledky v oblasti ľudskej transformácie. Mindvalley pôsobí vo viac ako 195 krajinách a spája živú komunitu 20 miliónov nadšených fanúšikov, ktorí zdieľali už vyše 19 000 príbehov úspechu a ich počet neustále rastie. Sledujte obsah Mindvalley, ktorý vám môže zmeniť život na stránke mindvalley.com alebo na sociálnych médiách: Instagram, Facebook, YouTube a TikTok.

O štúdiu Framestore:
Framestore je kreatívne štúdio, ktoré získalo niekoľko cien Akadémie a spája talent a technológie, aby prinieslo nové možnosti vo svete filmu, obsahu, reklamy a pohlcujúcich zážitkov. Framestore je domovom viac ako 3 000 rozprávačov a inovátorov, ktorých spája poslanie vdýchnuť život všetkému, čo vytvoria. Framestore bolo založené v roku 1986 v Spojenom kráľovstve a dnes má štúdiá v New Yorku, LA, Chicagu, Montreale, Vancouveri, Londýne, Melbourne a Mumbai.

Kontakt pre médiá: Heidi Krupp, [email protected], 917.757.7455

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2333273/Mindvalley_Vision_Pro_Launch_Sizzle.mp4

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2333272/Krupp_Logo_Logo.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2333271/MV_WORDMARQUE_PURPLE_Logo_Logo.jpg 

Leave a Comment