Marlow Ingredients ja Tempty Foods esittelevät maailman ensimmäisen yhteistyöhankkeen Marlow’n mykoproteiinin käytöstä

Home Marlow Ingredients ja Tempty Foods esittelevät maailman ensimmäisen yhteistyöhankkeen Marlow’n mykoproteiinin käytöstä
Written by Doug Hampton
On

LEEDS, Englanti, 23. toukokuuta 2023 /PRNewswire/ — Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Marlow Ingredients (Marlow Foodsin vastaperustettu osasto), joka omistaa markkinoiden johtavan Quorn®-tuotemerkin, on solminut uraauurtavan yhteistyökumppanuuden Tanskan teknillisessä yliopistossa perustetun innovatiivisen elintarvikealan startup-yrityksen Tempty Foodsin kanssa.

Kumppanuuden myötä Tempty Foodsista, joka on ensimmäinen tanskalainen mykoproteiinipohjaisia tuotteita lanseeraava yritys, tulee Marlow Foodsin lisäksi ensimmäinen tuottaja, joka käyttää Marlowin mykoproteiinia eli superproteiinia, jota käytetään jo yli sadassa Quorn-tuotemerkityssa vaihtoehdossa lihalle.

“Olemme ilmaisseet aikomuksemme antaa muille samanhenkisille tuottajille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä kanssamme ja käyttää Marlowin mykoproteiinia. Pyrimme auttamaan ihmisiä ympäri maailmaa tekemään ruokavaliostaan kestävämmän ja vaikuttamaan omalta osaltaan ilmastonmuutoksen torjuntaan”, kertoi Tom Lindley, Marlow Ingredientsin strategia- ja markkinointipäällikkö.

“Olemme iloisia siitä, että Tempty Foods on ensimmäinen monista elintarvike- ja juomavalmistajista, jotka tunnistavat mykoproteiinimme valtavan potentiaalin ja sen monet kestävät ja ravitsemukselliset hyödyt.”

Martina Lokajova, Tempty Foodsin toimitusjohtaja ja toinen perustaja, lisäsi: “Marlow’n mykoproteiinin sisällyttäminen tuotteisiimme antaa meille kestävän kilpailuedun. Se antaa meille myös mahdollisuuden luoda seuraavan sukupolven vaihtoehtoja, joissa keskitytään lihan jäljittelyn sijaan makuun ja ravitsemusarvoihin.”

Tempty Foods -tuotemerkki on jo lanseerattu Tanskan ruokapalvelusektorilla, ja sen avulla kokit voivat luoda herkullisia ja kestäviä aterioita. Yhteistyö Marlow Ingredientsin kanssa auttaa Tempty Foodsia nopeuttamaan kasvuaan ja laajentumaan uusiin kanaviin ja markkinoille.

Marlow Ingredientsin ja Tempty Foodsin yhteistyö on seurausta tämän vuoden huhtikuussa tehdystä ilmoituksesta, jonka mukaan Marlow’n mykoproteiini saatetaan muiden elintarvike- ja juomavalmistajien saataville äskettäin perustetun osaston kautta. Muutos on osa Marlow Foodin tavoitetta tulla nettopositiiviseksi yritykseksi vuoteen 2030 mennessä ja tarjota tuona vuonna 8 miljardia annosta mykoproteiinia – yksi annos jokaista maapallon ihmistä kohden.

Tietoa tulevaisuuden ruoasta: Mykoproteiini

Marlow’n mykoproteiinissa on luontaisesti paljon proteiinia. Se sisältää kaikki yhdeksän elintärkeää aminohappoa, on vähärasvaista, ja sisältää useita vitamiineja ja kivennäisaineita.

Marlow Ingredients: Lue lisää Marlow Ingredientsin mykoproteiinin hyödyistä: www.marlowingredients.com.

1. Quornin hiilijalanjäljen vertailuraportti (The Carbon Trust, 2022) on nyt saatavilla osoitteessa https://www.quorn.co.uk/assets/files/content/Carbon-Trust-Comparison-Report-2022.pdf.

Kuva – https://mma.prnewswire.com/media/2079143/Marlow_Ingredients.jpg

SOURCE Marlow Ingredients

Leave a Comment