20. ročník CACLP a 3. ročník CISCE sa v Nan-čchangu skončil s rekordným počtom účastníkov

Home 20. ročník CACLP a 3. ročník CISCE sa v Nan-čchangu skončil s rekordným počtom účastníkov
Written by Doug Hampton
On

NAN-ČCHANG, Čína, 12. júna 2023 /PRNewswire/ — Od 28. do 30. mája 2023 v čínskom Nan-čchangu úspešne prebehli 20. ročník veľtrhu China Association of Clinical Laboratory Practice Expo (CACLP) a 3. ročník veľtrhu China IVD Supply Chain Expo (CISCE), uznávané ako popredná svetová výstava diagnostiky in vitro (IVD).

Na podujatí s výstavnou plochou 130 000 m2 sa zúčastnilo viac ako 1 300 vystavujúcich spoločností a približne 40 000 odborných návštevníkov z 29 krajín a regiónov, čím sa dosiahla pozoruhodná úroveň internacionalizácie od opätovného otvorenia krajiny. Návštevníci z celého sveta, od zástupcov, distribútorov až po koncových používateľov, navštívili 11 hál, kde sa prezentovali pokroky celého priemyselného reťazca IVD. Zúčastnili sa predstavení mnohých nových produktov, strategických spoluprác a prezentácií produktových radov a využili vysoko efektívné príležitosti na vytváranie sietí priamo na mieste.

Súčasne s výstavou sa konalo viac ako 20 akademických konferencií a seminárov vrátane 10. konferencie o rozvoji čínskeho odvetvia IVD (CIIDC), 8. konferencie o experimentálnej medicíne v Číne (CEMC), 6. fóra mladých podnikateľov v odvetví IVD (ELMY), 5. fóra čínskych distribučných podnikov v odvetví IVD (CIDEF) a 3. fóra o kľúčových surovinách a dieloch v Číne (CKRMPF), ako aj viac ako 100 obchodných stretnutí, na ktorých sa zúčastnilo viac než 300 akademických prednášajúcich a 5 000 delegátov z nemocníc, univerzít, inštitúcií a laboratórií.

Rekordný počet účastníkov dokazuje, že toto podujatie je nevyhnutným miestom, na ktorom sa integruje budovanie značky, obchod, akademická výmena a priemyselné siete ako komplexná platforma zameraná na laboratórnu medicínu a odvetvie IVD na celom svete.

Oficiálnym oznámením pána Chaj-po Sunga, zakladateľa CACLP a predsedu CAIVD (China Association of In Vitro Diagnostics), sa začalo podujatie, ktoré predznamenáva novú kapitolu pokroku a spolupráce v tomto odvetví.

Pani Karen Taj, generálna riaditeľka spoločnosti GL events Ruihe (Shanghai) Exhibition Co., Ltd., uviedla: „Boli sme poctení, že sme sa mohli opäť stretnúť s vedúcimi predstaviteľmi a kolegami z odvetvia v čase 20. výročia a úplného obnovenia medzinárodného cestovania po pandémii ochorenia COVID-19. Sme odhodlaní predstaviť veľkolepé podujatie, ktoré spája akademickú a obchodnú sféru, komunikáciu a spoluprácu, inovácie a budovanie značky.”

Počas päťdňového podujatia akademickí pracovníci, riaditelia nemocníc, vedci a vedeckí pracovníci informovali o horúcich témach a vedúci pracovníci spoločností z oblasti IVD sa podelili o svoje poznatky o trendoch na trhu a budúcom vývoji. Výstava a viac ako 100 aktivít bolo na mieste prenášaných naživo a zaznamenalo viac ako 2,55 milióna online zobrazení.

Keďže veľtrh CACLP si tento rok pripomína 20. výročie svojho vzniku, tento významný míľnik sa spája s kľúčovým momentom vo svetovom priemysle IVD. Je to obdobie, keď spoločnosti z odvetvia IVD na celom svete aktívne hľadajú inovácie, zmeny a príležitosti na spoluprácu. Veľtrh CACLP je pripravený spojiť svoje sily s globálnymi spoločnosťami z odvetvia IVD, aby sa splnilo naše motto – Bringing People Together! Together We Grow, Together We Succeed! (Spájame ľudí! Spoločne rastieme, spoločne uspejeme!) Budovaním globálnej IVD komunity založenej na zdravej konkurencii, spolupráci a spoločnom raste sme pripravení formovať budúcnosť odvetvia a spoločne dosiahnuť pozoruhodný úspech!

Ďalšie informácie nájdete na stránkach https://en.caclp.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2098562/PR1.jpg

SOURCE GL EVENTS RUIHE (SHANGHAI) EXHIBITION CO., LTD.

Leave a Comment